قیمت و نحوه و شرایط و مدارک دریافت ویزای کشور بلغارستان

قیمت و نحوه و شرایط و مدارک دریافت ویزای کشور بلغارستان

شرایط و قیمت ویزای بلغارستان

http://www.usmivkite.com/visa%20bg.jpg
مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تور بلغارستان وارنا

یک قطعه عکس تمام رخ ۴×۳ رنگی زمینه سفید
گواهی اشتغال به کار
اصل پاسپورت با حداقل ۳ ماه اعتبار از زمان خروج مسافر از بلغارستان
کپی صفحه اول پاسپورت و ویزا ها ( شنگن – بلغارستان – رومانی – قبرس – آمریکا – کانادا )
کپی شناسنامه صفحه اول و دوم
گواهی بانک برای حداقل ۳ ماه اخیر
مشخصات مسافر (شغل{ سمت – زمینه فعالیت – نام شرکت} ، آدرس محل کار، آدرس منزل، با ذکر شماره تلفن ها)
مهم: برای کشور بلغارستان سپردن ضمانتنامه الزامی با کانتر مربوطه هماهنگ نمائید. / تور بلغارستان وارنا
مدت زمان اخذ ویزا ۱۰ روز کاری میباشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای بلغارستان

  • اصل گذرنامه با ۷ ماه اعتبار کامل
  • یک قطعه عکس تمام رخ، رنگی زمینه سفید (.۵۴×۳٫۵ )
  • تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کاملا دقیق و صحیح
  • کپی تمامی صفحات شناسنامه روی برگه A4 هر  کدام  به صورت جداگانه
  • کپی صفحه اول و دوم پاسپورت و صفحات دارای ویزا روی برگه A4 هر  کدام  به صورت جداگانه
  • گواهی بانک به مدت حداقل ۳ ماه
  • پرینت ۶ ماه آخر حساب با حداقل موجودی ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان و برای سرپرست خانوار ۲۰ میلیون تومان به بالا
  • در صورت رد شدن از سفارت سایر کشورهای اروپایی،کلیه مدارک مبنی بر علت رد شدن ویزا،جهت اخذ ویزای بلغارستان الزامیست
  • گواهی اشتغال به کار ،جواز کسب، پروانه طب یا اساسنامه شرکت (موارد لازم به ذکر در گواهی اشتغال به کار: نام و نام خانودگی / شماره گذرنامه / نام شرکت یا موسسه / سمت دقیق / مدت زمان اشتغال به کار در آن شرکت یا موسسه / میزان حقوق دریافتی ماهیانه / مهر و امضای مدیر عامل یا رئیس هئیت مدیره ) توجه داشته باشید در صورتی که گواهی به صورت کپی باشد نیاز به ترجمه دارد.
  • چک ضمانت شخص ثالث به مبلغ ۲ میلیون تومان برای هر نفر.

سایت سفارت بلغارستان